HALFRONDE LIJSTEN uit voorraad (27)

KRAALSTOKKEN & KRAALLIJSTEN uit voorraad (23)

KWARTROND LIJSTEN uit Voorraad (16)

RONDE GERILDE STOKKEN uit voorraad (33)

RONDE GLADDE STOKKEN uit voorraad | Profielaanbod (203)

STOKKEN & HALFROND OP MAAT (3)

Stokken: veelzijdig, functioneel en onmisbaar in de bouw, interieur en meubelindustrie

Stokken zijn onmisbaar in de bouw-, interieur- en meubelindustrie. Ze worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, van structurele ondersteuning tot decoratieve accenten. Op deze pagina bespreken we de verschillende soorten stokken die beschikbaar zijn bij Profielaanbod en hoe u deze effectief kunt gebruiken in uw projecten. Van ronde stokken tot halfronde stokken en van beuken tot eiken stokken, ontdek het veelzijdige aanbod bij Profielaanbod.

Ronde stokken: veelzijdig en functioneel

Ronde stokken zijn onmisbaar in tal van projecten. Ze kunnen worden gebruikt als steunpilaren, trapleuningen, gordijnroedes en nog veel meer. Ronde stokken zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals ronde gerilde stokken, ronde geribbelde stokken en ronde gladde stokken. Afhankelijk van het gewenste uiterlijk en de functionaliteit, kunt u de juiste afwerking kiezen voor uw project. Kijk ook eens naar kraalstokken en kraallijsten (halve kraalstokken)!

Houtsoorten: beuken, mahonie, essen, eiken en meer!

Stokken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, waaronder beuken stokken, mahonie stokken, essen stokken en eiken stokken. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke kenmerken en toepassingen:

 • Beuken stokken: Beukenhout is hard en slijtvast, waardoor het ideaal is voor toepassingen waarbij duurzaamheid en sterkte vereist zijn, zoals trapleuningen en meubelframes.
 • Mahonie stokken: Mahoniehout staat bekend om zijn rijke kleur en fijne nerf. Het is perfect voor meubels en interieurprojecten waarbij een luxe uitstraling gewenst is. Het is ideaal voor het maken van gebogen constructies, zoals bogen als buitentoepassingen. en pergola's.
 • Essen stokken: Essen is een sterke en flexibele en daarmee taaie houtsoort die ook geschikt is als steel van bijvoorbeeld gereedschap.
 • Eiken stokken: Eikenhout is duurzaam en heeft een klassieke uitstraling, waardoor het zeer geschikt is voor meubels en interieurprojecten met een traditionele stijl.

Daarnaast bieden wij nog meer houtsoorten aan zoals:

 • Ahorn (Europees en Amerikaans)
 • Balsa (kurkhout)
 • Berken
 • Gestoomd beuken
 • Cedar
 • Grenen en vuren
 • Kersen
 • Lariks
 • Noten (Amerikaans)
 • Padouk
 • Yellow poplar

Stokken op maat: voor elke toepassing het perfecte formaat

Bij Profielaanbod kunt u stokken op maat bestellen, zodat u altijd de perfecte lengte en diameter voor uw project heeft. Of u nu een bouwbedrijf, timmerbedrijf, decorbouwer, interieurbouwer of meubelmaker bent, onze stokken op maat zorgen voor een professionele afwerking en passen naadloos in uw ontwerp. Stokken elke diameter van 5mm t/m 65mm – stokken (draaiwerk met maximale lengte) tot diameter 400-500mm

Halfronde stokken: het ideale profiel voor sierlijsten en afwerkingen

Halfronde stokken zijn uitstekend geschikt voor het maken van sierlijsten en afwerkingen in interieur- en meubelprojecten. Ze bieden een subtiele ronding die zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling. Halfronde stokken kunnen ook worden gebruikt om randen en hoeken af te werken, waardoor ze een praktische en esthetische oplossing bieden voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Veel voorkomende toepassingen zijn onder andere wandbekleding, traptreden en balie-/ interieurafwerking.

Stokken kopen bij Profielaanbod: voor professionals en particulieren

Profielaanbod is dé webshop voor de aanschaf van stokken in alle soorten en maten. Ons uitgebreide assortiment omvat ronde stokken, ronde gerilde stokken, ronde geribbelde stokken, ronde gladde stokken, beuken stokken, mahonie stokken, essen stokken, eiken stokken, stokken op maat en halfronde stokken. Zowel bouwbedrijven, timmerbedrijven, decorbouwers, interieurbouwers en meubelmakers als particulieren zijn bij ons van harte welkom om de perfecte stokken voor hun projecten te vinden.

Profielaanbod is uw partner voor stokken

Stokken zijn een essentieel onderdeel van vele bouw-, interieur- en meubelprojecten. Met een breed scala aan houtsoorten, afwerkingen en profielen zijn stokken de ideale keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een functionele en esthetische oplossing voor hun projecten. Profielaanbod biedt een uitgebreid assortiment stokken voor alle behoeften, zodat u altijd de juiste stokken kunt vinden voor uw projecten.