Vragen over geleverde orders

Schades aan profielen of verpakking of ander opmerkingen ALTIJD vermelden op de vrachtbrief van de transporteur. Schademelding altijd schriftelijk melden en voorzien van foto s.

Vragen over ons bestelproces

Na binnenkomst van Uw betaling, bedraagt de levertijd voor VOORRAAD lijsten en profielen 4 tot 5 werkdagen mits voorraad . Voor MAATWERK bedraagt de levertijd 2 a 3 werkweken.

Wanneer u als Belgische zakelijke klant de BTW wilt verleggen, kan dit alleen door de bestelling via de mail te doen naar info@profielaanbod.nl. Vermeld daar bij het BTW-nummer.

* * Bij alle bestellingen in Nederland m.u.v. Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen brengen wij u transportkosten vanaf € 45,00 exclusief btw in rekening voor het bezorgen van de profielen en lijsten.

transportkosten vanaf € 55,00 exclusief btw in rekening voor de eerste collie van 25 kg

Voor Vlaanderen /België brengen wij u transportkosten vanaf € 59,00 of € 79,00 exclusief btw in rekening. (afhankelijk van de postcode).

Voor Vlaanderen /België brengen wij u transportkosten vanaf € 69,00 of € 89,00 exclusief btw in rekening. (afhankelijk van de postcode).

Toevoegen Administratiekosten/ handelingskosten t.b.v. orders klein dan € 150,0 excl Instelkosten   €  15,00 per order 

Heeft u een specifieke vraag! Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 024-6758742

Wij werken met vrachtdiensten die er zorg voor dragen dat Uw bestelling veilig, snel en goed bij U wordt afgeleverd. En dat tegen gunstige vrachttarieven.

Vragen over producten

In handelslengtes 2450 mm -3050 of 4900 mm. Alle lengtes zijn in overleg mogelijk.

Wij kunnen nagenoeg alle houtsoorten (o.a. Eiken, Beuken, Meranti, Mahonie, Essen, Grenen, Kersen ) leveren; vraag naar de (prijs-)mogelijkheden welke wij U kunnen bieden.

Voor een relatief kleine toeslag kunnen Uw producten ook voorzien worden van een beschermende grondlaag (1x of 2x gegrond) .

Voor al Uw vragen en opmerkingen zijn we tijdens kantooruren (08.30 uur tot 17.30 uur) beschikbaar op volgende Tel.nrs.: 024-6758742 of 06-49420518.

Dit is een andere benaming voor Amerikaans Populieren, ook wel Tulpenhout genoemd. Technisch gelijkwaardig aan Vuren, doch er zitten (nagenoeg) geen noesten in en het laat zich erg mooi glad afwerken en lakken. Geschikt voor binnentoepassing zoals lijstwerk en draaiwerk.

Hierbij geldt dat andere afmetingen beperkt mogelijk zijn; dit is afhankelijk van het model en de gewenste afmeting. Een geheel eigen model naar wens behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiervoor vragen wij dan een bijdrage in de modelkosten.