Hardhouten Wiggen (35)

Houten Wiggen: Ontdek ons brede assortiment

Houten wiggen zijn een essentieel hulpmiddel voor bouwbedrijven, timmerbedrijven, decorbouwers, interieurbouwers en meubelmakers. Deze veelzijdige en betrouwbare accessoires zijn ontworpen om objecten te nivelleren, stabiliseren, fixeren en positioneren. Bij Profielaanbod bieden we een breed scala aan hardhouten wiggen en andere houten wiggen, zodat u de perfecte oplossing kunt vinden voor uw specifieke behoeften. Onze productcategoriepagina in de webshop biedt u een uitgebreid overzicht van de beschikbare opties, zodat u gemakkelijk houten wiggen kunt kopen die passen bij uw project.

Waarom houten wiggen gebruiken?

 • Veelzijdigheid: Houten wiggen kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, zoals het stabiliseren van onderdelen op oneffen vloeren, het ondersteunen van constructies tijdens de bouw, het positioneren van decorstukken in een interieurontwerp of het fixeren van een onderdeel binnen een constructie.
 • Duurzaamheid: Hardhouten wiggen en andere houten wiggen zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten, zoals yellow poplar, beuken en essen. Deze houtsoorten bieden uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, waardoor ze een lange levensduur hebben en geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
 • Milieuvriendelijk: Houten wiggen zijn een milieuvriendelijke keuze, aangezien ze zijn gemaakt van hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen.
 • Eenvoudig te gebruiken: Houten wiggen zijn eenvoudig te plaatsen, waardoor ze een praktische en gebruiksvriendelijke oplossing bieden voor uiteenlopende projecten.

Soorten houten wiggen bij Profielaanbod

Bij Profielaanbod hebben we verschillende soorten houten wiggen in ons assortiment, zodat u de perfecte wig kunt vinden voor uw specifieke behoeften. Enkele van onze populaire opties zijn:

 • Hardhouten wiggen: Deze wiggen zijn gemaakt van sterke en duurzame houtsoorten, zoals meranti, beuken en essen. Ze bieden uitstekende weerstand tegen slijtage en zijn ideaal voor zwaar belaste toepassingen.
 • Zachthouten wiggen: Gemaakt van lichtere houtsoorten zoals yellow poplar vuren of grenen, bieden deze wiggen een kosteneffectieve oplossing voor lichtere toepassingen waar een hoge mate van sterkte minder noodzakelijk is.
 • Maatwerk: Wiggen zijn in elke gewenste afmeting en houtsoort te maken.

Hoe de juiste houten wiggen te kiezen

Bij het kiezen van houten wiggen voor uw project, zijn er enkele factoren waarmee u rekening moet houden:

 • Materiaal: Kies een houtsoort die past bij de eisen van uw project. Hardhouten wiggen zijn sterker en duurzamer, terwijl zachthouten wiggen lichter en goedkoper zijn.
 • Afmetingen: Zorg ervoor dat u de juiste afmetingen kiest, afhankelijk van de grootte van de objecten die u wilt ondersteunen of positioneren. Houd rekening met de lengte, breedte en dikte van de wiggen bij het maken van uw keuze.
 • Aantal: Afhankelijk van uw project, heeft u mogelijk meerdere wiggen nodig om de gewenste stabiliteit en ondersteuning te bieden. Bestel voldoende wiggen om aan uw behoeften te voldoen en houd er rekening mee dat het handig kan zijn om extra wiggen bij de hand te hebben voor toekomstige projecten.
 • Toepassing: Overweeg in welke omstandigheden u de houten wiggen zult gebruiken. Voor buitentoepassingen, kies voor wiggen gemaakt van houtsoorten die goed bestand zijn tegen vocht en schimmel, zoals hardhouten wiggen. Voor binnentoepassingen kan het materiaal minder kritisch zijn, maar houd altijd rekening met de belasting die de wiggen zullen dragen.

Houten wiggen kopen bij Profielaanbod

Bij Profielaanbod streven we ernaar om u een uitgebreide selectie van hoogwaardige houten wiggen te bieden, zodat u de perfecte oplossing kunt vinden voor uw project. Of u nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbare en duurzame wiggen voor uw bouw-, timmer- of decorproject, of een particulier die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve manier om objecten in uw huis te stabiliseren, wij hebben de houten wiggen die u nodig heeft.

Profielaanbod is uw partner voor houten wiggen

Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het eenvoudig om houten wiggen te kopen die passen bij uw specifieke behoeften. Daarnaast kunt u profiteren van onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice.

Kies vandaag nog voor Profielaanbod en ontdek het gemak van het online bestellen van houten wiggen. Met ons uitgebreide assortiment en expertise op het gebied van houtbewerking, kunt u erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit en service krijgt bij elke aankoop.